Summer Breeze cosmetische voet

Workshop Summer Breeze

Summertime!                                    

school4us massage schelp

 Jurkjes, schelpen, strand, zon, zee, cocktails, snikheet of een twijfelachtig zonnetje. Ook zo’n zin in mooie lange zomerdagen! Tijd voor een workshop SummerBreeze! Tijd om in de flow van de zomer te komen en te genieten…

Met deze algehele voet & onderbeen behandeling waan je je op de tropische Gili eilandjes.

Vlak voor de kust bij Lombok liggen drie kleine eilanden, samen vormen ze de Gili eilanden. Het zijn schitterende Bounty eilanden met mooie witte stranden en prachtig helder water.

De behandeling bestaat uit het ritueel wassen met  natuursponzen, een scrub/peeling, massage met Gili Island schelpen en een crèmepakking met fruitzuren.

Een massage met Gili Island schelpen is een heerlijke ontspannende massage voor onderbeen en voet, speciaal voor de pedicure. Deze massage wordt gegeven met twee gepolijste zeeschelpen. Tijdens deze workshop leer je de benodigde technieken om een heerlijke cosmetische behandeling te geven voor voet & onderbeen, we reiken ideeën aan hoe je de salon in de juiste sfeer kunt brengen, je krijgt een informatiemapje mee met de uitwerkingen van de workshop plus een kostprijsberekening voor de behandeling.

School4us biedt een zomerse lunch aan en na afloop van de workshop, ontvang je een schoolcertificaat.

…neem je cliënt mee en laat ze genieten van jouw zomerse behandeling. En waan je op de mooie stranden van de Gili eilanden.

 

Inhoud van de workshop:

  • Heerlijke wassing met natuursponsjes
  • Scrub met hotsoapstone
  • Massage met Gili Island schelpen
  • Pakking met fruitzuren
  • Lakken van de nagels

Je werkt met de producten van School4us. Na afloop van de workshop kunnen , indien gewenst, producten worden gekocht.

Enjoy the Sun!

Datum


Vrijdag 9 maart 2018.

Duur

1 Dag van 9.30 uur tot ca. 15.30 uur

Kosten

€ 99,00