Nail-Art

Nailart         

               Workshop Nailart voor de teennagels

Bij een cosmetische voetverzorging in je salon mag nailart voor de teennagels natuurlijk niet ontbreken. Het is een leuke afwisseling van je werk en het varieert van hele eenvoudige en rustige kleuren tot opvallend en erg kleurrijk.

De nailart op de nagellak breng je meestal alleen aan op de grote teennagel, omdat dit immers de blikvanger is. De andere teennagels lak je in een bijpassende kleur of eventueel met een detail van de nailart er op. Nailart op de teennagels is een workshop waarbij je leert diverse technieken toe te passen op de nagels. Met behulp van een striper kun je mooie dunnen lijntjes zetten of je  kunt met losse penselen nailartpaint gebruiken om bijvoorbeeld bloemen te maken. Dotpennen gebruik je om stippen in de nailart aan te brengen en met strassteentjes kun je het geheel compleet maken.

Je krijgt uitleg over de producten, een demonstratie van diverse technieken en ideeën en vervolgens ga je zelf ook aan de slag. We gebruiken kunststof nageltips, dus een model heb je niet nodig.

Bij mooi verzorgde voeten horen mooi verzorgde nagels!

Datum

Vrijdag 1 maart 2019

Duur


13.00 uur tot 15.00 uur

Kosten

Lesgeld € 29,50 Vrijgesteld van B.T.W.