Lomi Lomi workshop lichaam

hawaii-islands-beaches-wallpaper-4

Lomi Lomi is een zeer mooie massagevorm welke is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiïaanse eilanden. Op Hawaï wordt deze massage elke generatie doorgegeven. De Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur, van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven. In de filosofie van de inwoners gaat het hierbij vooral om liefde en harmonie.

Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat tot blokkades in de energiestroom kan leiden. De behandeling zorgt ervoor dat die blokkades zich opheffen en heeft daarom een helende werking.

Lomi is de Hawaïaanse term voor massage en betekent drukken, kneden en wrijven.

Een Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen.

Deze lichaamsmassage is geweldig om te geven, mooi om te zien en heft snel blokkades op. De uitvoer gebeurt voornamelijk met de onderarmen door mooie lange en vloeiende bewegingen op het lichaam toe te passen. Een geoefend Lomi Lomi masseur voert de massage uit als een dans, welke spanningen wegspoelt en de energiestromen in het lichaam stimuleert.

Na de Lomi Lomi massage voel je je herboren!

                  E Komo Mai! Wees welkom!

Data


Woensdag 6 december 2017

Zaterdag 21 april 2018

Duur

09.30 uur tot 15.30 uur

Kosten

€ 99,00

Lomi49636927