Ingroeiende nagels

Een ingroeiende teennagel is een pijnlijke aandoening die zo snel mogelijk moet worden verholpen. De punt of rand van de nagel is dan in de huid gedrongen. Vaak ontstaat op deze plek overtollig eelt. Dit kan flink pijn doen en leiden tot een ontsteking.

Een ingroeiende teennagel is een vervelende klacht, die je beter in een vroeg stadium kunt aanpakken, teneinde  latere chirurgische ingrepen te voorkomen. De klachten kunnen hardnekkig zijn. Ga met een ingroeide teennagel dus niet te onachtzaam om. Nagels zijn immers onderdeel van je voeten, dus je bewegingsapparaat, waarop je zuinig moet zijn.

Er kunnen verschillende oorzaken ten grondslag liggen aan een ingroeiende of ingegroeide nagel. Een pedicure is degene die een niet-chirurgische behandeling kan uitvoeren  van het ingroeien van de nagel in een nog niet te ver stadium.

Tijdens deze workshop krijg je informatie over ingroeiende en ingegroeide nagels en bespreken we welke behandelmethodes er zijn. Naast demonstraties is er ook genoeg gelegenheid om bepaalde technieken zelf uit te proberen.

Na afloop ontvang je een certificaat en een syllabus met informatie van deze workshop

Accreditatie: 6 punten (domein voetzorg) tenen44500

Datum


 Zaterdag 26 mei 2018

Duur


09.30- ca. 15.30 uur

Kosten

€ 99,00