Gelpolish

Het mooie weer en de vakantietijd komen er weer aan en de vraag naar het lakken van de teennagels zal ongetwijfeld in elke salon/praktijk weer gesteld gaan worden. Bied je cliënt lang mooi blijvende, snel aan te brengen en stralende nagels aan!

Het is helemaal in om de nagels mooi te kleuren en te verstevigen met gelpolish. Groot voordeel van gelpolish is dat het lang blijft zitten zonder te beschadigen. Gelpolish is geen gewone nagellak. Gelpolish droogt onder een UV-lamp of Led-Lamp. Het wordt aangebracht in een paar dunne laagjes en dan steeds in enkele minuten onder de lamp uitgehard. Geen wachttijd tot dat de nagellak eindelijk droog is en je hoeft ook niet bang te zijn dat je cliënt met beschadigde nagels thuiskomt Gelpolishomdat de droging van de nagellak nog niet voltooid was.

Teennagels groeien minder snel dan vingernagels waardoor de Gelpolish 4 tot 6 weken mooi blijft zitten met een prachtige glans. Tijdens de workshop leren we je de stappen van het aanbrengen en het verwijderen van de gelpolish.

De workshop is inclusief gebruik van de producten van More by School4us. Na afloop ontvang je een certificaat.

Aanschaf van de producten en materialen is mogelijk, maar niet verplicht.

                      Prachtig gelakte nagels zijn toch een lust voor het oog!

 

Datum


Vrijdag 1 maart 2019.

Duur

09.30 uur tot 12.00 uur

Kosten

€ 29,50