Chocolate treatment workshop

chocolade-behandeling

Workshop Chocolate Treatment

 

Eet je ook zo af en toe een heerlijk stuk chocolade of een lekkere praline bij de koffie. Wat algemeen bekend is dat pure chocolade gezond is voor ons lichaam, maar wist je ook dat chocolade gezond is voor je huid? Chocolade is gewoonweg pure verwennerij!!!

Cacao is de grondstof van chocolade en één van de gezondste voedselbronnen ter wereld. De chocolade zal niet alleen de huid voeden en verzachten, maar ook de geur zal ontspannend werken. De cacao bevat enerzijds theobromine die er voor zorgt dat serotonine en endorfine, wat ons gelukkig maakt, verhoogd worden. Hierdoor wordt ook pijn onderdrukt. Anderzijds bevat cacao ook anti-oxidanten en natuurlijke elementen die een positieve invloed hebben op ons lichaam.  Cacaoboter die onze huid voed, hydrateert, beschermt en anti-ageing werkt. De minerale zouten werken herstellend. Stress en spanningen verdwijnen en is ook nog ideaal voor een droge huid.

Tijdens deze workshop leer je, hoe gesmolten warme chocolade gebruikt kan worden tijdens een massage, in plaats van gewone massage olie. We laten je zien hoe je het zelf kunt samenstellen en er een complete behandeling  van kunt maken.

De gewaarwording en de effecten van de chocolade massage geven een speciale voldoening. Het geeft niet alleen een diepe rust, maar verzorgt de huid rijkelijk. Het wordt daarom ook een echte beauty en wellnesskuur genoemd.

Een erg leuke en leerzame workshop waarin chocolade de hoofdrol speelt! Toepasbaar voor voet & onderbeen, als voor het lichaam. Ennuuuhhh…Wie houdt er nu niet van chocolade!

Datum

Datum op aanvraag

Duur


1 Dag van 9.30 uur tot ca. 15.30 uur

Kosten

Lesgeld € 99,00 Vrijgesteld van B.T.W.